Press

Kunstenares Loes van Delft beschildert exclusief tassen voor Laauw

Loes van Delft, die haar kunst van Barcelona tot Taipei exposeert, heeft vier hoge kwaliteit Laauw-tassen beschilderd voor de nieuwe limited collection. Liefhebbers van haar kunst met de altijd terugkerende figuur ‘Pjipje’ signaleerden haar exposities ook al in Barcelona, Antwerpen, Miami Beach. Urban Art alom voor Loes van Delft die al eerder toonde dat er niet per sé een doek nodig is voor haar kunst want zij schildert ook op flessen en jasjes. Maar met deze samenwerking met tassenmerk Laauw laat zij voor het eerst zien hoe ze samen een complete tassenlijn een kunstzinnige touch geven.

Laauw – Nederlands Vakmanschap Met Spaanse Charme Voor De Moderne Nomade

Geïnspireerd op historische plaatsen, charmevolle straten en het hippe stadsleven in Madrid creëerden drie vrienden Rob van Ravenstein, Dorus Leenaarts en Joep Klerx uit het Nederlandse Waalwijk een hedendaagse collectie aan tassen en rugzakken. Door op een stijlvolle manier het leven van de wereldburger te vertalen in elegante, functionele en minimalistische ontwerpen met een authentieke feel spelen ze goed in op de noden van de moderne man en vrouw.

Nederlands tassenlabel Laauw maakt collectie met bekende influencer Lauren Bullen

Influencer met meer dan 1,9 miljoen volgers ontwerpt tassenlijn voor Laauw

Het Nederlandse tassenlabel Laauw produceert een tassenlijn ontworpen door de enorm populaire Australische influencer Lauren Bullen. Met haar Instagram-account ‘gypsea_lust’ heeft ze bijna 2 miljoen volgers. Deze samenwerking betekent voor Laauw de eerste grote stap op de internationale modemarkt. Vanaf 13 oktober 11.00 uur Nederlandse tijd is de nieuwe collectie verkrijgbaar op www.laauw.com.

Tassenliefhebber? De Nikki Marinus X Laauw collab is de betaalbare droom

Een stijlvolle, betaalbare én kwalitatieve tas voor zo’n beetje elke gelegenheid. Dat is waar wij vrouwen vrijwel altijd naar zoeken als we uit zijn op een nieuwe tas. Voor ons geldt dat we helemaal verkocht zijn als het een merk van eigen bodem is: pareltjes van merken waarmee nog niet het hele land loopt. En dat laatste hebben we gevonden in tassenmerk Laauw: een merk van 3 Nederlandse vrienden met een voorliefde voor leren producten. En nu hebben zij besloten de handen ineen te slaan met een van Amsterdam’s meest stijlvolle vrouwen: Nikki Marinus.

De focus op leer

Geboren vanuit een passie voor leer, dat is het label Laauw. Lederen producten die zich laten omschrijven als functioneel, minimalistisch en onderscheidend. “Zo’n twee jaar geleden hebben wij met z’n drieën dit label opgezet vanuit onze gedeelde ambitie om ooit een eigen merk neer te zetten en onze passie voor het product leer. We komen alle drie uit Waalwijk, hét hart van de Nederlandse leerindustrie, en zijn gegrepen door het ambachtelijke verhaal achter dit mooie product. Een verhaal dat we ook graag met onze klanten delen.”

Laauw

Laauw is a Dutch design label that specializes in minimalistic, functional products that are designed to make the urban life more comfortable in an elegant way. Their collection of high quality leather accessories is expertly crafted by master craftsmen using Dutch leather sourced from Waalwijk. Each Laauw collection will be themed on a major city, combing a bit of the Dutch down-to-earth mentality with the characteristics of major cosmopolitan areas such as Madrid. Their collections include a range of satchels, bags and purses in slick, neutral colours, perfect for any outfit or setting. Minimalistic, functional, but elegant. That is Laauw!

Palm trees and Heels

Laauw

I think everyone in my surroundings knows how much I love purses. My name is Sarah and I am an addict. Small, big, black or pink purses: to me it doesn’t matter. When I go shopping, I always prefer to wear functional bags though. Recently I stumbled upon Laauw, a Dutch brand known for its minimalistic and functional leather bags for urban life. After scrolling through their webshop, I fell in love with the Latina from the Madrid collection. I really love the quality of the bag and the extra zipper inside the bag is a great plus to protect yourself against pickpockets.

Deze Nederlandse start-up lanceert stijlvolle, leren tassen voor een betaalbare prijs

Het zuiden van Nederland staat bekend om zijn rijke historie in de leder-industrie. Het Nederlandse merk Laauw brengt deze gedachte in volle glorie terug. Geïnspireerd door de ambachtelijke leder-producten, die door hun voorvaderen werden gemaakt biedt dit Nederlandse merk kwaliteitstassen aan voor een betaalbare prijs.

Het Nederlandse fashion merk Laauw komt met een unieke lederen tassenlijn, de Madrid chapter I collectie

Laauw is in 2014 opgericht door drie vrienden waarvan de ‘roots’ in Waalwijk liggen, wat ook wel bekend staat als het hart van de Nederlandse leerindustrie. De naam Laauw refereert aan de minimalistische en functionele ontwerpen van het merk. Ze zijn de uitdaging aangegaan om op een stijlvolle manier het stadsleven van de wereldburger comfortabeler te maken.

Upcoming | Tassenlabel Laauw

Het upcoming Nederlandse tassenlabel Laauw ken je waarschijnlijk nog niet, maar verdient zeker succes op de Nederlandse markt. Een jong merk, die stijlvolle lederen tassen aanbiedt, voor een betaalbare prijs. Geïnspireerd door verschillende grote wereldsteden en zowel voor vrouwen als mannen een echte eyecatcher. Benieuwd naar dit mooie merk en de collectie?

Waalwijkers succesvol met crowdfunding

Drie vrienden uit Waalwijk richtten het tassenmerk Laauw op. Om een eerste collectie te kunnen produceren, presenteerden ze zich op een crowdfundingsite. Met succes, het startkapitaal is er.

Deze tas is de musthave van dit najaar

Het is de musthave van dit najaar, maar eigenlijk van elk seizoen, want wie kan er nu nog zonder crossbody bag? Naast dat het een superhandig formaat tas is die je gekruist om je lichaam draagt, goh, is het ook nog eens een heel stylish modelletje. Wij hebben de perfecte crossbody gevonden die je ook nog eens met korting kan bestellen.

A new collection of minimal leather bags from Dutch brand Laauw

Madrid has been the inspiration for countless artists, architects and creatives, the latest of which is Dutch label Laauw. Transformed over the years with modern influences yet retaining quite a bit of its history, Madrid proves to be the ideal muse for the brand’s latest collection of minimal leather bags.

Love: Laauw Bags

Hi sweeties! Today I wanna introduce you to a new brand I recently discovered: Laauw. This Dutch brand has the prettiest leather bags and I am a fan! Curious? Let’s have a look!

Outfit of the day: nieuwe tas

Bij de outfit droeg ik deze tas van Laauw. Laauw is een jong Nederlands merk dat leren tassen ontwerpt. Zij hebben onlangs een nieuwe collectie ontworpen die geïnspireerd is op Madrid. De tas die ik droeg is de Latina: een lichtgrijze tas met perzik kleurige details. De tas is trouwens ook in het camel verkrijgbaar. Beide erg mooie kleurtjes voor de herfst/winter! Op dit moment loopt de Kickstarter campagne nog een week, hier kunnen de tassen met korting worden besteld. Neem zeker een kijkje, want de tassen zijn allemaal super pretty! Mijn favoriete items uit de collectie zijn de Latina en de Sol.

Jong Nederlands tassenmerk Laauw presenteert nieuwe collectie via Kickstarter!

Op dinsdag 6 september lanceerde Laauw via Kickstarter haar nieuwe collectie lederen tassen voor aankomend zomerseizoen. Hiermee hopen ze de eerste productie van hun nieuwe collectie werkelijkheid te maken!

Laauw | Dutch leather bags

Laauw launched their first collection on Kickstarter. They was chosen as a ”project we love”, and successfully funded their project to launch their collection.

No products in the cart.