Black friday sale | Up to 60% discount!

Ordered today before 17:00, tomorrow at home!

Functional & distinctive, Dutch design!

Free exchange & maintenance!

Verzendingen

Laauw werkt samen met Sendcloud als partner voor verzendingen. Alle verzendingen die door Laauw worden gedaan, bieden een trackingnummer en een verzekering voor de kosten van uw pakket. De geschatte levertijd is als volgt (in werkdagen):

  • Nederland – 1 dag
  • Europa – 1 tot 3 dagen
  • Rest van de wereld – 3 tot 6 dagen

Let op het volgende: De bestelde artikelen worden pas verzonden nadat de betaling is ontvangen en door ons is gecontroleerd. Laauw levert niet aan P.O. adressen. Bovendien bevatten alle bestellingen een officiële factuur waarin het totale bedrag van de gekochte goederen in euro’s wordt aangegeven. We verlagen de waarde van de bestelling niet of markeren de artikelen niet als geschenken op de factuur van het pakket, omdat dit illegaal is en in strijd is met internationale importregelingen zoals vermeld in de Nederlandse wetgeving.

Als het artikel niet wordt afgeleverd vanwege een fout in het adres dat aan ons is doorgegeven en het pakket door de postdienst aan ons is teruggestuurd, worden de daadwerkelijke verzendkosten in rekening gebracht (niet volgens de bovenstaande tabel). De prijs van het artikel wordt bijgeschreven zodra we het artikel hebben ontvangen. We zullen contact met u opnemen om u te informeren wanneer we het pakket ontvangen.

We doen ons uiterste best om de voorraad van de website te synchroniseren met onze voorraad, maar het kan altijd gebeuren dat items die op de website verschijnen mogelijk niet meer op voorraad zijn. Als dit gebeurt, zullen we uw betaling automatisch terugbetalen en u informeren over de beschikbaarheid kort nadat de bestelling is geplaatst.

Wij accepteren de volgende betaalmethoden: iDeal, Paypal, Visa, Mastercard, American Express, Belfius Direct Net, Bitcoin, KBC / CBC, Bancontact / Mister Cash, Sofort banking en rechtstreekse bankoverschrijvingen.

Bestellingen die buiten Nederland worden verzonden, kunnen douanewetgevingen omvatten. Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor plichtsprijzen, makelaarskosten en vertragingen van verzending als gevolg van de douane, indien aanwezig.

Als u vragen of twijfels hebt over uw bestelling, betaling of verzending, neem dan gerust contact met ons op: info@laauw.com

Don’t miss anything?

Sign up for the newsletter and receive a €10 discount on your first order!