Friends

Holland’s Next Bag Designer 2021 Kandidaat #4: Laurianne van Loenen – de Vos

Vijf deelnemers ontwierpen een nieuwe tas en strijden om de titel: Holland’s Next Bag Designer 2021. De uiteindelijke winnende tas zal in productie gaan en krijgt een plek in de webshop. De ontwerper krijgt een aandeel in de opbrengst en natuurlijk eeuwige roem.

In Holland’s Next Bag Designer 2021 hebben we weer vijf verschillende tassen, ontworpen door uiteenlopende persoonlijkheden en met ieder hun eigen, unieke features. We stellen de vijf kandidaten een voor een aan jullie voor, waarna de strijd los zal barsten in de vorm van een publieke stemronde. Vandaag stellen we de eerste deelnemer aan jullie voor: Laurianne van Loenen – de Vos.


Psst! Schrijf je hier in en ontvang een melding als je kunt stemmen én maak kans op de winnende tas!


De Kandidaat: Laurianne van Loenen – de Vos 

Hoe oud ben je en waar woon je?
Ik ben 29 jaar oud en ik woon in Leusden. 

Wat zijn je hobby’s?
Ik ontwerp en maak zelf leren tassen. Ik heb hier geen opleiding voor gevolgd maar door middel van trial and error lukt het redelijk. Ik vond het dus ook ontzettend leuk om hieraan mee te doen.

Wat doe je voor werk en wat voor opleiding heb je gedaan?
Ik werk als intensive care- en als cardiac care verpleegkundige. Dit zijn twee vervolgopleidingen die ik na mijn opleiding tot verpleegkundige heb gedaan. Ik werk dus op twee verschillende afdelingen binnen een ziekenhuis waarin het, met name op de IC, het afgelopen jaar ontzettend druk is geweest.

Hollands next bag designer 2021

Het Ontwerpproces

Wat is jouw verhaal achter dit design, waar ben je door geïnspireerd en/of hoe ben je tot dit ontwerp gekomen?
Ik wilde graag een eenvoudige, overzichtelijk tas. Ik vind het prettig om mijn spullen georganiseerd in mijn tas te kunnen doen. De vierkante vorm zie je niet zo veel en maakt dit goed mogelijk, het omgevouwen flapje zorgt net voor dat beetje extra en geeft ruimte voor een verborgen vakje.


het omgevouwen flapje zorgt net voor dat beetje extra en geeft ruimte voor een verborgen vakje.


Wat vond je van het hele proces?
Ik vond het erg gaaf om te zien hoe het ontwerpproces er professioneel aan toe gaat. Het is leuk om te sparren over de mogelijkheden en om te leren van de ervaring binnen Laauw. Nu hebben zij een ontwerp van mij professioneel uitgewerkt, heel bijzonder!

Het Resultaat

Wat vind je het meest bijzonder aan jouw tas?
Dat de tas door zijn simplistische ontwerp het optimale qua ruimte met zich meebrengt en er ook nog eens stijlvol uitziet!

Hollands next bag designer 2021 kandidaat 4

Waarom is jouw tas de tas die moet winnen?
Ik denk dat mijn ontwerp goed binnen de lijn van Laauw-producten past en als je, net als ik, de eenvoud kan waarderen mag je zeker op mij stemmen. Stem dus bij Laauw op Lau!


Als je, net als ik, de eenvoud kan waarderen mag je zeker op mij stemmen.


Wat is de uiteindelijke naam van je tas?
The Fox, lekker kort en bondig bovendien is het is ook nog eens mijn achternaam.

Laurianne en haar tas: The Fox.

Hollands Next Bag Designer 2021


Schrijf je in en ontvang een melding wanneer de finale (met stemronde) van Holland’s Next Bag Designer begint.

No products in the cart.