Friends

Onze correspondent selecteerde zijn top 3 kledingwinkels in regio Breda

We kijken graag rond, merken graag andere merken op en worden er blij van als we leuke concepten of winkels of samenwerkingen zien. En die dingen die we opmerken delen we graag met jullie. Daarom hier een (klein) artikeltje waarin we drie van onze favoriete lifestylewinkels in regio Breda met jullie delen.

Bastiaansen Modestad

Het eerste mooie aan deze plek is de omvang. De naam van de winkel doet vermoeden dat het een hele stad aan mode is, en dat is niet overdreven. De winkel is enorm.

Ze gaan bij Bastiaansen tot het uiterste om je te helpen bij het vinden van je outfit voor welke gelegenheid dan ook. Met merken als Butcher of Blue, Closed, Elvine en Pig & Hen, maar ook merken als Alix The Label, Fabienne Chapot, Loavies, Nikkie, YAYA en nog veel meer, zorgen ze er vrijwel altijd voor dat jij vindt wat je zoekt.

Laauw on tour

En alsof het aanbieden van al deze merken niet genoeg is; zij bieden je ook nog de arm van een personal shopper. Die kan je adviseren, die kan je nieuwe dingen laten proberen of die kan gewoon met je lachen en kletsen en uitleggen wat alle mogelijkheden zijn. En oh ja: een pauze nodig tijdens winkelen? Ze laten jou en je smaakpapillen heerlijk genieten van een sandwich, soep of salade in ‘t Stadshart.

Brigidastraat 2, 4854 CT in Bavel – www.bastiaansenmodestad.nl

PEB Mode

Deze winkel bevindt zich op ‘t Sas, een leuk en gezellig plein in het centrum van Breda. Binnen is het gevoel rustig en relaxed, wat te danken is aan het minimalistische interieur van de winkel. Mede dankzij dat minimalistische, bevinden de merken die worden verkocht zich in het regelrechte en rechtmatige centrum van de aandacht.

Naast die fijne merken, zal Pascal – of een van zijn medewerkers – u bij het betreden van de winkel vast verwennen met een lekker warm of koud (of wellicht Laauw) drankje naar keuze, waarna hij je – mits je daar zin in hebt – verrast met de laatste tips en trends van modemerken zoals Denham, Samsøe & Samsøe, Pig & Hen en Essentiel Antwerpen.

Een lekker drankje, een paar fijne tips en hoogwaardige, minimalistische merken. Als je daar niet van warm van wordt, ga er dan vooral niet heen.

‘T Sas 1, 4811 WC in Breda – www.peb.nu

De Paskaemer

Met een open en uitnodigend entree, een clean en stijlvol interieur en een persoonlijke en ontspannen sfeer, onderscheidt deze winkel zich onmiddellijk van vele anderen. Je merkt al snel dat je op een rustgevende plek bent met aardige medewerkers die je hetzelfde relaxte gevoel willen geven door je een drankje aan te bieden.

En de winkel heeft nog meer manieren waarop hij je hart verovert. Het merkenpakket, met merken als Samsøe & Samsøe, Drykorn, Closed, Lyle & Scott en Denham speelt daarin ook een rol. Daarnaast bieden ze je ook een complete outfit-service waarbij je je persoonlijke paskamer kunt reserveren.

Met die glimlach, die merken en die service kun je stellen dat het een concept is dat je hart snel verovert.

Kerkstraat 19, 4901 JE Oosterhout – www.depaskaemer.nl

Dit zijn er natuurlijk slechts drie. Ken jij er nog meer in je omgeving? Laat het ons weten!

Wil je updates ontvangen over interessante onderwerpen, aanbiedingen en nieuwe collecties?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

No products in the cart.