Brand

Laauw On Tour @ Bastiaansen

We houden ervan om samen te werken met winkels die weten hoe het werkt. Winkels die begrijpen wat er speelt en in de toekomst gaat spelen en hoe zij daarop in moeten spelen. Winkels met een diepgaande visie, gecombineerd met een down-to-earth mentaliteit en een uiteenlopende collectie van de beste merken. Winkels die dat alles combineren en toch zorgen voor een speels karakter in hun winkel. Bastiaansen in Bavel is zo’n winkel. Dus wij naar Bastiaansen.

Een beetje kunst. Een beetje eten. Een beetje drinken. Veel fashion. Veel inspiratie. Veel gezelligheid.

Laauw bij Bastiaansen

Mensen zijn sociale dieren. Dat blijkt ook altijd weer tijdens de Laauw On Tour dagen. Eén dag laten we in een winkel zien wat we hebben, wat we kunnen en wat we graag doen. Mooie tassen maken, beschilderen, een mooie tas nog mooier maken (met dank aan Robert Aalbers) en het samenbrengen van leuke mensen met een kloppend hart voor kloppende mode. Laauw On Tour @ Bastiaansen was door de juiste facetten en met dank aan Bastiaansen en haar geweldige staf weer een geslaagde dag om lang te herinneren.

Was je erbij? Herbeleef het via de foto’s. Was je er niet bij? Dan mag je van geluk spreken dat we de foto’s nog hebben. Er de volgende keer bijzijn? Schrijf je onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en mis niks – bovendien krijg je als je je inschrijft €10 korting op je eerstvolgende aankoop in de webshop. Win-win.

No products in the cart.